Din handlevogn: 0 varer.

Velkommen!

I denne nettbutikken finner du spennende produkter om verdensrommet, blant annet to norskproduserte dokumentarfilmer. Klikk deg inn på kategoriene på venstre side for å finne filmer, astrobøker, solformørkelsesbriller etc. Du kan bruke bestillingssystemet på nettbutikken eller sende bestillingen på epost til astrobutikken@astrobutikken.no. Varene blir sendt ut snarest og med faktura.

Melding 18.03 kl. 19: Vi har nå sendt ut alle varene som kan rekke frem til formørkelsen på fredag og kan dessverre ikke lenger besvare mail eller telefon angående briller eller om selve formørkelsen.

Se våre nettsider www.svalbard2015.no for mer informasjon om formørkelsen og for lokale tider.

Vi ønsker alle en kjempeflott opplevelse!

På grunn av ekstrem pågang etter solformørkelsesbriller både fra Norge og utlandet har det dessverre tatt tid å sende ut bestillingene slik at ikke alle bestillinger mottatt i slutten av forrige uke og frem til salget ble stengt i helgen er effektuert.

Melding 17.03.15: Salg av solformørkelsesbriller er dessverre stengt.

Selv de som bestilte i relativt god tid har dessverre måttet vente en del dager. Vi beklager dette, men gjør vårt ytterste for å sende ut så mange briller som overhodet mulig både i dag og i morgen. I flere dager har det i perioder vært over 20 bestillinger i minuttet! Vi har måttet leie inn hjelp til å håndtere den enorme pågangen.

Vi har levert til flere utsalgssteder i Norge bl.a: Teknisk Museum i Oslo, Luftfartsmuseet i Bodø, flere optikere, Vitensenteret i Steinkjer, VilVite i Bergen, Museet på Svalbard, Polaria i Tromsø m.m.

 

Science fiction-trilogien Ad Astra

Terra Nova - tredje og siste bok i trilogien kommer 20. april!

Terra Nova er ferdig, men på grunn av solformørkelsen rakk vi ikke å få boken i trykken før påske. Boken kommer ut 20. april.

Science fiction-trilogien Ad Astra

Bestill hele trilogien her

Apollomannen - første bok i Ad Astra-trilogien

Proxima Centauri - andre bok i Ad Astra-trilogien

Terra Nova - tredje bok i Ad Astra-trilogien

Mer informasjon om Ad Astra-trilogien

 

Solformørkelsen 20. mars 2015

Solformørkelsesbriller, informasjonshefte og DVD 

Solformørkelsesbriller, informasjonshefte, DVD, klasse- og skolesett

 

Vårt magiske univers

I filmen, "Vårt magiske univers", kan du for første gang oppleve de flotteste bildene fra verdensrommet på norsk og i full HD, ledsaget av majestetisk musikk. Følg denne linken til DVD og denne linken til Blu-ray. 

Vårt magiske univers

Terningkast 6, magasinet Astronomi nr 1, 2012 "Magisk bra!", magasinet Astronomi 2012

 

NB! Bestilling kan også sendes på mail til astrobutikken@astrobutikken.no  

Kjøpsinformasjon:

Om du ønsker å handle, klikker du bare på kategoriene på venstre side og deretter ønsket produkt. Velg antall og gå videre mot kasse hvor du registrerer deg. Du får da en mail som bekrefter bestillingen. Varene vil bli sendt ut så snart som mulig sammen med en faktura. Skoler og offentlige etater bes sende en mail om ønskede varer slik at faktura kan sendes.


Ditt tips er nå sendt til kim@steinhaug.com
Vi behandler din henvendelse, vennligst vent...
Tips en venn - Fyll ut feltene under å klikk "Send tips"
Ditt navn

Din epost
Venns navn

Venns epost
KommentarEasy Webshop er levert av A Steinhaug Experience
Fotograf i Kristiansand finner du hos Hjerte Foto AS